I'm greatfull for every second I get to be with you ♥

Kommentarer
Jessika - Mamma till Milton ♥

SV: Ja, visst är den tuff? :) Mössan hittar du på Lindex!

2012-02-27 » 13:19:36
BLOGG: http://jessiiika.blogg.se/
Jessika - Mamma till Milton ♥

Ja, det krävdes mycket för att jag skulle lägga ut bilder också, men samtidigt så kan jag inte blunda för verkligheten! Jag ser ut som jag gör tack vare en graviditet, och även om jag mår väldigt dåligt och funderar på laserbehandling eller vad som nu krävs i stort sett hela tiden så är det ju tyvärr den bittra sanningen att magen är förstörd.



Jag köpte min dermaroller på tradera, men passa dig bara för att köpa den billigaste, jag använder mig utav en 1.5 mm, den nya versionen med 540 nålar. Köparen jag köpte av går under alias TellusTrade, och är kanon!



Tänk på att använda bra produkter under & efter rollningen också, annars blir resultaten inte desamma. Jag lyckades få tag på ett c-vitaminserum på tradera för en billigare peng än vad den kostar i handeln (svindyr), så det är upp till dig om du vill använda ett sånt. jag smörjer in magen med detta serum innan jag rollar, sedan lite mer serum efter rollning så det går in i de microsmå hålen för att återbygga huden. Sen avänder jag mig utav denna:



http://www.kakaobonan.com/product_info.php?cPath=103_120&products_id=237



som innehåller många bra aktiva ingredienser och smörjer magen efter rollning och ett par tre gånger om dagen i ett par dagar efter rollning. Eftersom du gjort små små hål på huden med dermarollern så kommer du märka att huden suger åt sig lotionen mycket effektivare och bättre :) Bara fråga om du undrar något! Jag är ingen expert, men har läst på en hel del innan jag bestämde mig för att prova!



Kram!

2012-02-27 » 14:51:01
BLOGG: http://jessiiika.blogg.se/
Isabell - mamma till Embla

Sv; Tack så mycket :)



Fin son du har!

2012-02-27 » 15:26:52
BLOGG: http://annaisabells.blogg.se/
Trixie

Underbar bild :)

2012-02-27 » 15:26:54
BLOGG: http://triix.blogg.se/
christina

Han är SÅ söt! Man blir riktigt sugen hehe.

2012-03-01 » 23:12:36
BLOGG: http://christinarooth.blogg.se/



DITT NAMN:
Stammis? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0